Tekstschrijver in Leeuwarden

Als tekstschrijver in Leeuwarden help ik bedrijven met krachtige teksten die zichtbaar waarde creëren.
Meer autoriteit. Meer bereik. Meer omzet.

tekstschrijver-friesland-teksten

Mijn naam is Hans van der Mey en ik woon in het buitengebied, net ten noorden van Leeuwarden. Als tekstschrijver ben ik al 20 jaar lang actief in Leeuwarden. Voor veel bedrijven in Leeuwarden en Friesland schrijf ik frequent teksten. Ook ben ik bijvoorbeeld 6 maanden ingehuurd door Merk Fryslân, het marketingbureau van de provincie Friesland en gevestigd in Leeuwarden. Uiteindelijk heb ik met gerichte online webteksten het aantal bezoekers met 300% verhoogd. Weer een tevreden klant in Leeuwarden!

Welke teksten ik allemaal schrijf?

  • zoekmachine vriendelijke webteksten
  • algemene webteksten
  • persberichten, brochureteksten en nieuwsbrieven
  • redactionele artikelen voor (lokale)magazines

Tekstcorrectie

Wat de inhoud van de tekst ook is, je wordt natuurlijk niet echt serieus genomen als jouw teksten spel-, type-, interpunctie- en/of grammaticafouten bevatten. Als je het belangrijk vindt dat teksten van a tot z foutloos zijn, laat mij dan jouw teksten proeflezen en daar waar nodig corrigeren. Zo zet ik graag de puntjes op de juiste i.

Als tekstschrijver in Leeuwarden schrijf ik o.a. voor:

tekstschrijver-Leeuwarden
tekstschrijver-leeuwarden-friesland

Samenwerken?

Dagelijks geniet ik ervan dat bedrijven met de juiste teksten niet alleen beter vindbaarheid zijn in Google maar ook daadwerkelijk meer omzet genereren. Zichtbaar waarde creëren, daar zit mijn drive.

Zoek jij een tekstschrijver in Leeuwarden die met sprankelende teksten jouw bedrijf een blijvende impuls geeft? Bel me op 06-12868726 of vul het onderstaande formulier in.