Tekstschrijver in Friesland

Als tekstschrijver in Friesland help ik Friese bedrijven met krachtige teksten die zichtbaar waarde creëren.
Meer autoriteit. Meer bereik. Meer omzet.

tekstschrijver-friesland-teksten

Mijn naam is Hans van der Mey en ik woon in het fraaie buitengebied van Stiens, vlak boven Leeuwarden. Als tekstschrijver ben ik al zo’n 20 jaar actief in Friesland. Ik combineer dit graag en vaak met (online)communicatieadvies. Zo ontstaat er voor mijn opdrachtgevers een unieke mix. Als tekstschrijver heb ik veel teksten geschreven voor bedrijven in Friesland. Van webteksten tot persberichten. Ben jij als ondernemer in Friesland op zoek naar een tekstschrijver die met krachtige teksten impact voor jou realiseert? Neem gerust onderaan deze pagina contact met me op.

Welke teksten ik allemaal schrijf?

Deze teksten schrijf ik voor bedrijven en overheidsinstellingen in Friesland.

  • zoekmachine vriendelijke webteksten (SEO)
  • algemene webteksten
  • nieuwswaardige persberichten
  • enthousiasmerende nieuwsbrieven
  • teksten voor social media
  • redactionele artikelen (advertorials)

Teksten herschrijven doet deze tekstschrijver in Friesland ook graag!

Regelmatig word ik door bedrijven in Friesland gevraagd om bestaande teksten te herschrijven. Nieuwe accenten toevoegen waardoor jouw teksten nog beter renderen. Uiteraard blijf ik de tone of voice bewaken en – in het geval van webteksten – borg ik de vindbaarheid in Google. Overigens, wist je dat Google van nieuwe content houdt? Content vernieuwen is een belangrijke voorwaarde om goed zichtbaar te zijn én te blijven in Google.

 

Hans heeft ons heel goed geholpen met het schrijven van nieuwe webteksten en het herschrijven van bestaande webteksten. Een flinke opdracht, omdat we onze hele website hebben vernieuwd. Onze webteksten lezen nu niet alleen veel prettiger maar scoren ook beter binnen Google. Precies wat wij als Bentacera voor ogen hadden.

Bentacera, Leeuwarden

Voor wie ik o.a. teksten schrijf in Friesland?

tekstschrijver-friesland-bentacera
tekstschrijver webteksten friesland
tekstschrijver-friesland-via-data
tekstschrijver-friesland-webteksten
tekstschrijver-friesland-via-data
tekstschrijver-ICT-friesland-webteksten
tekstschrijver-friesland-sneek
tekstschrijver friesland
tekstschrijver-gemeente-Friesland
friesland-copywriter-webteksten

Samenwerken?

Dagelijks geniet ik ervan dat Friese bedrijven met de juiste teksten niet alleen beter vindbaarheid zijn in Google maar ook daadwerkelijk meer omzet genereren. Zichtbaar waarde creëren, daar zit mijn drive.

Zoek jij een tekstschrijver in Friesland die met sprankelende teksten jouw bedrijf een blijvende impuls geeft? Bel me op 06-12868726 of vul het onderstaande formulier in.