website-vertalen-Engels

 

Website vertalen Engels: onze native vertalers kennen jouw doelgroep!

Een website vertalen naar het Engels is vakwerk. Niets is vervelender dan een foutieve Engelse vertaling. Jij investeert in buitenlandse (online) expansie: jouw Engelse website moet dan 100% goed vertaald zijn. Dit lijkt logisch, maar toch: wij ontvangen frequent aanvragen van websites en webshops om hun reeds vertaalde Engelse webteksten te redigeren. Bezoekers merken op dat er storende vertaalfouten op de website of webshop staan. Klanten haken af, ze vertrouwen het niet. Weg omzet. Dit is niet wat jij als ondernemer wilt. Toch? Ons advies: investeer in goede, native vertalingen.

Een vast team van vertalers gaat voor het beste resultaat

Voor tientallen websites hebben wij webteksten vertaald. Dit doen wij met zeer ervaren native Engels vertalers. Een vast team van vertalers gaat voor het beste resultaat. Dit houdt ook in dat zij – bij een eventuele onduidelijkheid – van zich laten horen. Bij oplevering van de webteksten wordt soms een toelichting meegestuurd waarom er gekozen is voor een specifiek woord of term. Echte vertaal specialisten dus, die meedenken met uw business. Naast het vertalen van je website kunnen wij jou al eerder vertaalde webteksten ook kritisch doorlezen (proofreading). Uiteraard vertalen we ook graag overige teksten naar het Engels. Denk bijvoorbeeld aan een brochure, persbericht, flyer of internationale e-learning.

Website vertalen Engels: aan de slag!

Onze klanten waarderen ons om onze transparante werkwijze. Om ook jouw vertaalopdracht soepel te laten verlopen delen we hier graag onze werkwijze:

  • vul hieronder het formulier: u kunt gelijk uw website teksten meesturen
  • na ontvangst bellen we u binnen 1 werkdag: persoonlijk contact vinden we ook belangrijk
  • daarna ontvangt u snel een offerte van ons + planning
  • na akkoord starten wij met de vertaling van uw website naar het Engels
  • op het afgesproken tijdstip ontvangt u de Engelse webteksten
  • wij kunnen de teksten eventueel in uw CMS (bv. WordPress) plaatsen

Enkele voorbeelden van websites die we hebben vertaald naar het Engels:


website-vertalen-engels-ict-webteksten

Voor het IT-bedrijf NextTech security vertaalden wij de webteksten
en een e-learning naar het Engels

 

website-vertalen-engels-vastgoed-webtekstenWebsite vertalen Engels: ook Veza Vastgoed.

website-vertalen-engels-duurzaam-webteksten

Ook de webteksten van Tevan zijn native vertaald door One Step More

Helping companies scale their business!

Ja, dat is de slogan die als beste bij ons past. ICT webteksten vertalen of een website uit de toeristische sector? Het maakt ons niet uit: wij vertalen websites naar het Engels voor alle branches. Wij gaan tot het uiterste om uw internationale groei tot een succes te maken. Bij ons heeft u de garantie dat uw website teksten goed vertaald worden naar het Engels. Dat uw website (of webshop) klaar is voor buitenlandse expansie. Neem hieronder contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.