MET SEO WEBTEKSTEN HOGER IN GOOGLE

Je hebt fors geïnvesteerd in een website of webshop maar deze is niet goed zichtbaar in Google. Jouw concurrenten heersen over de eerste pagina in Google. Daar waar het grote geld wordt verdiend. Jij hebt nu het punt bereikt dat je ook hoger in Google wilt staan met jouw website of webshop. Ik ga je hierbij helpen. Met mijn jarenlange ervaring als SEO tekstschrijver ga ik eenmalig* al jouw webteksten zoekmachine vriendelijk (her)schrijven. Doel is om met diverse zoektermen ook de eerste pagina in Google te halen. Uiteraard gaan we dit monitoren.

*Je ontvangt van mij ook slimme en bewezen tips om blijvend goed zichtbaar te zijn in Google. Voorwaarde is wel dat je zelf wel over uitmuntende SEO kennis én creatief schrijftalent beschikt. Beschik je hier niet over dan is de dienst ‘HOGER IN GOOGLE‘ voor jou echt de perfecte oplossing.

De dienst ‘SEO Webteksten’ bestaat uit de volgende onderdelen:

1. INVENTARISATIE

 
In deze fase worden jouw huidige webteksten kritisch beoordeeld op alle SEO aspecten. De bevindingen worden transparant met je gedeeld.

SEO analyse huidige website of webshop
Afstemmen bevindingen en vervolg

2. ONDERZOEK

 
Hoe doen jouw concurrenten het op internet? Wat zijn de specifieke wensen (user intention) van jouw doelgroep? Wat wil jij als bedrijf uitstralen? Of te wel: voordat we echt aan de slag gaan zoeken we antwoorden die we uiteindelijk vertalen in treffende SEO teksten. Let op: dit is een uiterst belangrijke fase, het vormt de basis van de verdere positionering. Ik kan eventueel ook een corporate story voor je opstellen.

Markt- en doelgroeponderzoek biedt inzicht
Helderheid in eigen positionering

3. SEO WEBTEKSTEN SCHRIJVEN

 
Is de propositie helder, dan start ik met het uitschrijven van de eerste SEO webteksten. Binnen deze vorm van webteksten staat jouw doelgroep centraal: de SEO teksten geven antwoord op de meest intrinsieke wensen en hulpvragen binnen jouw doelgroep(en). Google omarmt zorgvuldig geschreven teksten en jouw doelgroep(en) identificeren zich met jouw website of webshop. Geen platte content dus, maar hoogwaardig geschreven webteksten. Uiteraard verricht ik vooraf een zoekwoorden-analyse en kijk ik ook naar de metatags, bestandsnamen, alt-tags, h-tags en de url-structuur. Alles moet sensitief maar consistent worden beschreven, daar houden Google en jouw doelgroep van.

Google beloont de nieuwe SEO webteksten
Alle SEO facetten worden meegenomen

Wat gaat me dit kosten?

Natuurlijk wil je nu weten wat het schrijven van werkende SEO webteksten je gaat kosten. Dat begrijp ik heel goed, maar iedere schrijfopdracht is anders. Het tarief hangt met name af van de omvang én de aard van de werkzaamheden. Ik hoor graag van je hoe groot jouw website of webshop is. En wat je wensen zijn: geheel nieuwe teksten of wil je dat ik de bestaande teksten SEO vriendelijk ga herschrijven? Na ons kennismakingsgesprek stuur ik je een maatwerk offerte toe. Daarin leg ik transparant uit wat ik voor je ga doen en wat het tarief is. Maar… we hebben het nu over een investering, daar hoort een mooi rendement tegenover te staan: veel beter vindbaar in Google!

Laat jij jouw online concurrenten
nóg meer geld verdienen?

Nee toch? Je weet nu ook: om echt hoger in Google te komen zijn uitstekende SEO webteksten absoluut noodzakelijk. Google eist unieke en hoogwaardige webteksten. Jouw concurrenten bezitten die al en verdienen geld met hun website of webshop. Precies wat jij nu ook wilt. Ik ga je helpen. Met SEO webteksten die Google en jouw klanten zullen belonen. Neem nu contact met me op. Dan bespreken we vrijblijvend jouw opdracht en ontvang je gelijk al enkele bewezen tips. Doen dus!