Doen: webteksten laten schrijven die wel zichtbaar zijn in Google en veel meer winst realiseren!
seo webteksten

webteksten-laten-schrijven-vink klantwensen omzetten naar sensitieve webteksten
gratis advies teksten PR website boekmarketing
webteksten-laten-schrijven-vink gegarandeerd betere vindbaarheid, meer interactie
gratis advies teksten PR website boekmarketing
webteksten-laten-schrijven-vink bezoekers worden klanten, meer winst

webteksten laten schrijven

Jij wilt toch niet dat jouw klanten naar de concurrentie blijven gaan?

Herken je dit: jouw website of webshop heeft grappige webteksten. Of juist super gedetailleerde webteksten. Je hebt echt oprecht je uiterste best gedaan, maar in de praktijk blijkt dat praktisch niemand jouw teksten leest: je website of webshop is onvindbaar in Google. Iedere dag laat je omzet liggen… Gelukkig kun je dat op een eenvoudige manier voorkomen. Hoe? Door ervoor te zorgen dat je webteksten SEO-proof zijn. Een goede tekstschrijver schrijft niet alleen voor Google, maar nog veel meer voor de lezer. In de basis hebben die vaak dezelfde wens: transparant antwoord geven op dé intrinsieke hulpvraag binnen jouw doelgroep.
gratis advies teksten PR website boekmarketing
Twijfel je over de sensitieve kracht van jouw webteksten of wil je juist geheel nieuwe webteksten laten schrijven? Aarzel niet om met mij contact op te nemen. Als online copywriter heb ik inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het schrijven van succesvolle webteksten. Webteksten die veel beter zichtbaar zijn in Google. Door een zeer bewuste woordkeuze creëren ze een diepere verbinding met jouw doelgroep. Het resultaat is meer winst. SEO-teksten laten schrijven die je hoger in Google brengen: voor iedere ondernemer die online succes wil hebben is het geen keuze, maar noodzaak. Jij wilt toch niet dat jouw klanten naar de concurrentie blijven gaan?

Zie jij jouw concurrentie groeien?

Herken je dit: dat jouw website onvindbaar is Google, dat jouw webteksten slap zijn en niet overtuigen. Online ondernemen kost je zo alleen maar geld. De concurrentie staat wel hoog in Google. Hun webteksten zetten de bezoekers in actie: meer telefoon, meer offerteaanvragen en meer verkopen. Jij staat stil, de concurrentie groeit als kool. Zij begrijpen dat webteksten de sleutel is naar blijvend online succes. Ik kan me niet voorstellen dat jij wilt dat jouw klanten naar de concurrentie blijven gaan, nee toch? Ik kan je gegarandeerd helpen. Met sensitieve webteksten hoger in Google en meer interactie. Neem nu contact met met op. Doe het!


Enkele opdrachtgevers waarvoor ik webteksten heb mogen schrijven:
webteksten schrijven voor verzekeraar Atradius
webteksten schrijven voor reisorganisatie
webteksten schrijven voor bank
webteksten-laten-schrijven-sre
webteksten schrijven voor internet provider
webteksten schrijven voor recreatie sector

Webteksten schrijven, zo doe ik dat:

1. Neem hieronder contact met mij op en samen bespreken we jouw wensen op het gebied van webteksten.

2. Tevens wil alles weten over de wensen van jouw doelgroep. 

3. Zodra de opdracht bekend is en de offerte goedgekeurd is, start ik met een gericht keyword-onderzoek

4. Nu start ik met schrijven. Ik richt me eerst op één of twee pagina’s die we vooraf samen uitkiezen. Dit doe ik om de juiste tone of voice te bepalen.

5. Na de vaststelling van de tone of voice ga ik alle webteksten schrijven. Bij een grote schrijfopdracht kunnen we vooraf ook tussentijdse opleveringsmomenten vastleggen.

6. Op het afgesproken moment ontvang je van mij de concept webteksten. Eventuele aanvullingen van jouw kant worden snel door mij verwerkt.

7. Ik kan de definitieve webteksten ook in het Content Management Systeem van jouw website plaatsen. 

keyword-onderzoek-seo-webteksten-schrijven

Voorbeeld keyword onderzoek

 

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de webteksten. De teksten lezen vlot en voelen niet als een tekst die er alleen voor SEO doelen staat!

J. Taraman – Lidl Nederland

Webteksten laten schrijven? Neem contact met mij op!

Je weet het nu zeker: je wilt relevante webteksten! Sensitief geschreven webteksten die naadloos aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep en die gegarandeerd scoren in Google. Het resultaat: meer bezoek, meer telefoon, meer offerteaanvragen én meer sales. Wacht niet langer, zet de eerste stap naar meer actie: vul nu het onderstaande formulier in. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op. Uiteraard ga ik zorgvuldig met jouw gegevens om.