Doen: frequent persberichten laten schrijven!

persbericht schrijven

persbericht-laten-schrijven boost voor de autoriteit van je onderneming
zo schrijf je een goed persbericht
persbericht voor hoger in google nieuwe content: goed voor de ranking in Google
gratis advies teksten PR website boekmarketing
webteksten-laten-schrijven-vink meer bezoekers op je website = meer omzet

persbericht-laten-schrijven

Een goed persbericht schrijven…

Als gedreven ondernemer weet jij wat je wilt bereiken: je wilt jouw business laten groeien. Een nieuw product lanceren. Een overname of een nieuwe vestiging openen. Je naamsbekendheid en autoriteit als expert vergroten. Een boek uitgeven… er zijn tal van redenen om de media te benaderen. Kortom: je hebt relevant nieuws. Maar hoe zet je dat vervolgens ‘op papier’? En dan ook nog zo, dat journalisten en redacties jouw persbericht overnemen. Of contact met je opnemen voor nóg meer informatie. Dat is wat je wilt: met jouw persbericht impact creëren. Zo werk je aan de branding van jouw bedrijf. Meer bezoekers, wellicht meer omzet, maar ook je eigen autoriteit krijgt een flinke impuls. Maar ja, hoe schrijf je nu een goed persbericht. Interesse? Neem gerust contact met me op.

Wil je dat ik jouw persbericht schrijf?

We beginnen met een telefonisch interview. Ik vraag je het hemd van het lijf, maar verricht ook zelf onderzoek. Journalisten en redacties zijn dol op persberichten met achtergrondinfo. Dan hoeven zij zelf niet meer te zoeken. En jij ook niet. Dat bespaart tijd en geld. Naast het schrijven van het persbericht help ik graag mee met het opstellen van een relevante perslijst. De kwaliteit van de door mij geschreven persberichten valt op: ik sta als tekstschrijver op de shortlist van het ANP.

Voorbeelden

Voor tal van bedrijven heb ik persberichten geschreven. Hieronder vind je enkele resultaten. Publicaties in toonaangevende media, live in studio’s van landelijke radioprogramma’s, maar ook op invloedrijke lokale nieuwswebsites. Gerichte exposure dus. Mijn opdrachtgevers zijn er blij mee.


persbericht-schrijven-resultaat

Persbericht schrijven voor betaaldienstverlener PayPro > diverse fraaie publicaties en live in de studio van BNR


Persbericht-schrijven-media-aandacht

Het Financieele Dagblad heeft het persbericht dat ik heb geschreven en verstuurd voor trainings- en adviesbureau PER4MANCE vertaald naar een artikel (on-en offline) inclusief beeldmateriaal uit met meegestuurde onderzoek.


Tekstschrijver-Persbericht-Financiele-Dienstverlening

Persbericht geschreven voor Adviesbureau Lopes Slot in Baarn. Fraaie publicatie op het portal van het finance magazine VVP. Naast het schrijven van het persbericht heb ik meegeholpen met het onderzoek en komt de graphic van mijn hand.  


persbericht-schrijven-makelaar

Ook belangrijk: persnieuws op lokale websites. In dit geval heb ik het persbericht geschreven voor NieuwbouwGroningen.nl.


boekmarketing-boekpromotie-verkoop-je-zelf-uitgegeven-boek

Voor slaapcoach/auteur Floris Wouterson heb ik de hele perscampagne verzorgd. Het boek ‘Superslapen’ heeft 3 weken lang op nummer 1 gestaan binnen de Managementboek Bestsellers Top-100. Binnen 1,5 week was de eerste druk verkocht. De perscampagne was een enorm succes!


persbericht-schrijven-restaurant

Het persbericht dat ik voor Spare Rib Express schreef leverde een vervolginterview op dat resulteerde in een publicatie binnen Het Financieele Dagblad.


 

Jouw nieuws verdient de spotlights!

Heb je relevant bedrijfsnieuws? Geef je een boek uit? Start-up, scale-up of lanceer je een nieuw product? Ik schrijf graag jouw persbericht en verzorg je perscampagne. Bel me op 06-12868726 of vul het onderstaande formulier in. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!