Een goed persbericht schrijven…

Ook weer best lastig: een goed persbericht schrijven. Heb je eens relevant nieuws, zet het dan maar eens ‘op papier’. En dan ook nog zo, dat journalisten en redacties jouw persbericht overnemen. Of contact met je opnemen voor nóg meer informatie. Dat is wat je wilt. Zo werk je aan de branding van jouw bedrijf. Meer bezoekers, wellicht meer omzet, maar ook je eigen autoriteit krijgt een impuls. Ja, frequent relevant persnieuws verspreiden doet bedrijf én mens goed. Maar ja, hoe schrijf je nu een goed persbericht. Interesse? Neem gerust contact met me op.

Wil je dat ik jouw persbericht schrijf?

Dan beginnen we met een telefonisch interview. Ik vraag je het hemd van het lijf, maar verricht ook zelf onderzoek. Journalisten en redacties zijn dol op persberichten met achtergrondinfo. Dan hoeven zij zelf niet meer te zoeken. En jij ook niet. Dat bespaart tijd en geld. Naast het schrijven van het persbericht help ik graag mee met het opstellen van de perslijst. Wil je dat ik journalisten en redacties ga nabellen? Ook dat is geen enkel probleem. De kwaliteit van de door mij geschreven persberichten valt op: ik sta op de shortlist van het ANP.

Voorbeelden

Voor tal van bedrijven heb ik persberichten geschreven. Hieronder vind je enkele resultaten. Publicaties in toonaangevende media, live in studio’s van landelijke radioprogramma’s, maar ook op invloedrijke lokale nieuwswebsites. Gerichte exposure dus. Mijn opdrachtgevers zijn er blij mee.


persbericht-schrijven-resultaat

Persbericht schrijven voor betaaldienstverlener PayPro > diverse fraaie publicaties en live in de studio van BNR


persbericht-schrijven-voor-Pumbo

Persbericht schrijven voor uitgeverij Pumbo > fraaie publicatie op expert website INCT


 

persbericht-schrijven-makelaar

Ook belangrijk: persnieuws op lokale websites. In dit geval heb ik het persbericht geschreven voor NieuwbouwGroningen.nl.


 

persbericht-schrijven-restaurant

Het persbericht dat ik voor Spare Rib Express schreef leverde een vervolginterview op dat resulteerde in een publicatie binnen Het Financieele Dagblad.


 

Jouw nieuws ook in de pers?

Bel me op 06-12868726 of vul het onderstaande formulier in. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!