teksten schrijven

Het schrijven van actiegerichte teksten is mijn vak.

Teksten schrijven die doen wat ze moeten doen. Die wil jij hebben. Toch? Teksten die zorgen voor betere rankings in Google, meer bezoekers, meer omzet, meer autoriteit, draagvlak of meer inschrijvingen voor jouw online nieuwsbrief. Het schrijven van relevante, actiegerichte teksten is een vak. Je hebt dat zelf misschien al gemerkt. Het kan knap lastig zijn om de juiste woorden te vinden. Jij zit midden in de vakinhoudelijke materie. Schrijf dan maar eens de woorden op die mensen in beweging zet. Lastig dus. Ik doe het graag. Ook voor jouw bedrijf!

Als tekstschrijver duik ik de diepte in!

Ja… bereid je er maar op voor: kies je voor mij dan wil ik veel van je weten, maar vooral wat jouw business beweegt. En wat er speelt in jouw branche. Welke doelgroepen wil je met de teksten bereiken? Wat zijn dé voordelen waarmee we je doelgroep wél gaan raken. Welke middelen zijn er al ingezet… is er een huisstijl? Ken jij de zogenaamde keywords waarop jouw nieuwe klanten nu al zoeken? Als tekstschrijver moet ik een serieus inkijkje krijgen in het hart van jouw bedrijf. Deze informatie combineer ik met mijn taaltalent. Jouw teksten krijgen de juiste inhoud en tone of voice. Zo ‘verkopen’ we jouw bedrijf!

Welke teksten ik allemaal schrijf?

Bedrijven nemen contact met mij op voor zoekmachine vriendelijke SEO webteksten. Ze willen beter in Google vindbaar zijn. Dat is een continu proces: Google beloont het schrijven van nieuwe webteksten. Wist jij dat? Vaak volgt al snel een digitale nieuwsbrief. Zo verbind je jouw klanten en prospects aan jouw bedrijf. We doen dit bijvoorbeeld via MailChimp. Voor snel en relevant nieuws schrijf ik persberichten. Ik verzorg de verzending en bel ook redacties na. Voor meer verdieping schrijf ik blogs. Uiteraard schrijf ik ook teksten voor social media. Het werkt prettig om met behulp van een contentkalender social media kanalen als LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube een strategische invulling te geven. We schieten niet met hagel.

Mooi teksten Hans en nu?

Inderdaad: ik kan het allemaal best wel mooi beschrijven, maar wat echt telt zijn resultaten en voorbeelden. Nieuwsgierig? Bekijk hier enkele cases:

Schrijf ik zo overtuigend en weet je het nu al zeker… neem dan contact met me op!