Schrijfcoach Friesland – Je manuscript verbeteren met aanwijzingen van een professional en daar maximaal van leren!

boekmarketing-boekpromotie-verkoop-je-boek
schrijfcoach-friesland

Een boek schrijven en uitgeven is voor veel mensen een wens. In de praktijk blijkt dat het schrijfproces best pittig kan zijn. Lopen de zinnen goed, zijn de personages krachtig genoeg en is het plot wel zo verrassend? Een schrijfcoach biedt hierin uitkomst. Ook bij non-fictie.
Met onafhankelijk advies, tips en structuur wordt een volgende stap gezet richting een goed boek. Ik ben woonachtig in Friesland maar als schrijfcoach actief in heel Nederland.

10 jaar ervaring als schrijfcoach!

Voordat we verder inzoomen over schrijven, boeken en schrijfcoaching wil ik me graag kort voorstellen. Ik ben Hans van der Mey en ben al ruim 10 jaar actief op het gebied van schrijfcoaching. Je ziet me hierboven links op de foto staan. Ik coach en stimuleer auteurs zodanig dat het beste uit je verhaal komt. Auteurs waar ik mee samenwerk waarderen mijn passie voor tekst én hun boek.


schrijfcoach friesland familieboek Weer een auteur geholpen: als schrijfcoach heb ik het manuscript deels herschreven, tips verstrekt en advies gegeven tijdens de opmaakfase én boekpresentatie. 


Schrijfcoaching is altijd maatwerk en gaat veelal per telefoon en email. Als je in Friesland woont is het ook goed mogelijk dat ik thuis bij je langskom. Na een eerste intake wil ik graag het bestaande manuscript doorlezen. Ik zal deze voorzien van een opbouwende reactie en ik zal dit gedurende het schrijfproces blijven doen. Op basis van jouw doelen en mijn specifieke kennis zetten we daarna snel vervolgstappen uit. Alles in het teken van jouw boek. Tijdens het schrijven denk ik uiteraard graag ook met je mee over de opmaak, boekmarketing en publicatiemogelijkheden.

Wanneer mij als schrijfcoach inzetten?

  • als je boek wilt schrijven, maar je weet niet goed hoe te beginnen
  • als je een kritisch concept lezer zoekt om je manuscript te beoordelen
  • als je wilt dat ik de opbouw van je teksten toets
  • als je tips en technieken wilt ontvangen om jouw teksten snel nog beter te maken
  • als je feedback wilt ontvangen over de lezersgerichtheid van jouw teksten
  • als je wilt dat ik de zinsbouw voor je controleer
  • als je een ghostwriter zoekt die jouw boek schrijft (tarief in overleg)

Enkele boeken waar ik als schrijfcoach aan heb gewerkt:

schrijfcoach-friesland

Samenvattend

 • neem zo vroeg mogelijk contact met me op
 • schrijfcoaching is maatwerk
 • samenwerken aan de mooiste teksten
 • 10 jaar ervaring als schrijfcoach

De beste teksten voor jouw boek?

Met gerichte schrijfcoaching krijgt jouw boek de beste teksten. Met mijn 10 jaar ervaring als schrijfcoach help ik je graag. Ben je nu op zoek naar een ervaren schrijfcoach in Friesland? Bel me op 06-12868726 of vul het onderstaande formulier in. Binnen 1 werkdag neem ik vrijblijvend contact met je op.