gratis advies teksten PR website boekmarketing

Profiteer gratis van mijn kennis over teksten, SEO, PR, boekmarketing en websites bouwen

Al ruim 20 jaar ben ik actief op het gebied van treffende teksten schrijven, webteksten schrijven, PR en websites bouwen. Vele opdrachtgevers heb ik mogen helpen om beter vindbaar te zijn in Google. De persberichten die ik schrijf worden door lokale en landelijke media opgepikt. Een groeiend aantal klanten geef ik advies over de opbouw van hun website of realiseer voor hen een nieuwe website (standaard in WordPress) welke volledig voldoet aan alle SEO-eisen.

Naast al deze zakelijke activiteiten heb ik ook drie keer het Marketingfacts Jaarboek mogen schrijven. Ook voor de IAB Nederland heb ik dit mogen doen. Tevens heb ik inhoudelijke bijdragen geleverd aan tal van (hand)boeken over internet en e-commerce. Met deze zorgvuldig opgebouwde kennis help ik mijn opdrachtgevers om optimaal (online) succesvol te zijn én te blijven.

Mijn unieke kennis op het gebied van teksten schrijven, PR en websites maken deel ik graag. Ook als je geen klant bent van One Step More mag je me altijd een vraag voorleggen. Uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend. Heb je een prangende vraag over jouw tekst, vraag je je misschien wel af waarom jouw website (of webshop) nog steeds niet goed vindbaar is in Google of wil je misschien weten waarom jouw nieuws niet wordt opgepikt door de media? Auteurs verstrek ik graag bewezen tips over boekmarketing.
gratis advies teksten PR website boekmarketing

Kom maar op met je vraag!

tekstschrijver