Gratis website Friesland

Ben jij als ondernemer in Friesland toe aan een nieuwe website? Een website die ook mobiel goed zichtbaar is en zoekmachine vriendelijk is ingericht? Een gratis website voor ondernemers in Friesland. Dat kan net niet, maar voor slechts € 250,- maak ik jouw website in WordPress. Dat voelt toch wel een beetje als een gratis website, toch?

De uitgangspunten

  • De hosting wordt door jou geregeld
  • De website maak ik op in WordPress
  • In totaal max. 7 pagina’s (home, contact + 5 losse pagina’s)
  • Alle teksten, logo en foto’s worden door jou aangeleverd

Handig om te weten

  • Ik kan ook jouw webteksten schrijven
  • Na oplevering kun je zelf (eventueel) de website beheren
  • De website is mobiel en zoekmachine vriendelijk
  • Een koopje toch?
  • Over geld gesproken: eventueel meerwerk overleggen we altijd samen
  • En ja, ook mijn eigen website heb ik natuurlijk zelf gemaakt!

Een voorbeeld

Recentelijk heb ik de website mogen maken voor de auteur Hannah Waterman. Ze woont dan wel niet in Friesland, maar je krijgt even een idee van de mogelijkheden. De website heeft bewust een rustige uitstraling, maar er zijn voldoende extra mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: een fotogalerij, Google Maps of een handig contactformulier. Keuze genoeg dus!

gratis-website-friesland

Een nieuwe website? Ik help je graag!

Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Ik luister naar jouw wensen en vertaal deze naar een praktische website. Bel me op 06-12868726of vul het onderstaande formulier volledig in. Ik bel je dan binnen 1 werkdag terug.