COPYWRITING: TEKSTEN WAAR IEDEREEN BLIJ VAN WORDT!

Met frisse en originele teksten een diepere laag raken bij jouw doelgroep. Kortom, teksten die het onderbewustzijn triggert waardoor een lezer bijna achteloos klant wordt. Of een sprankelende titel van een nieuwswaardig persbericht dat vervolgens breeduit door de media wordt opgemaakt. Het zal je maar gebeuren! Deze genoemde voorbeelden zijn slechts enkele resultaten die je met copywriting kunt bereiken. Hieronder kun je lezen welke teksten ik voor je kan schrijven die binnen de dienst ‘Copywriting’ vallen. Worstel jij om de juiste woorden te vinden. Frisse – maar zeer afgewogen – woorden die op emotioneel niveau jouw doelgroep raakt en in actie zet. Onder de beschrijving kun je een keuze maken welke teksten ik voor je kan schrijven. Teksten waar iedereen blij van wordt!

De dienst ‘Copywriting’ bestaat uit de volgende onderdelen:

1. MERKNAAM

Start je een nieuw bedrijf? Dan is een goede merknaam essentieel. Een naam die moet staan als een krachtig bedrijf. Nu, maar zeker ook voor de verre toekomst. Je kunt me vragen om jouw merknaam te bedenken, inclusief een slogan. Voorafgaand hebben we frequent overleg, lees ik me in en verdiep ik me in jouw doelgroep. Ook kan ik eventueel een corporate story voor je opstellen.

Voorbeeld: voor Groningse start-up de merknaam WeSeeDo bedacht, tevens logo ontwikkeling, webteksten én persbericht geschreven

merknaam-bedenken

2. PERSBERICHTEN

Een persbericht schrijven is onontbeerlijk binnen een succesvolle contentstrategie. Met een sprankelende titel en een nieuwswaardig artikel de media en de lezers enthousiasmeren. Journalisten en redacties ontvangen dagelijks tientallen persberichten. Het is de kunst om met de juiste woorden en relevante inhoud de media te overtuigen. One Step More staat op de shortlist van het ANP. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Voorbeeld: voor advies- en trainingsbureau de gehele perscommunicatie mogen verzorgen rondom het boek ‘Ik ben er helemaal klaar mee’. Publicaties in de belangrijkste media, een groot succes.

persbericht-binnen-seo-contentstrategie

3. SOCIAL MEDIA TEKSTEN

Social Media bewijst al jaren dat het een belangrijke aanjager is voor traffic en sales. Tevens ziet Google ook hoeveel verkeer er via Social Media naar jouw website komt. Social Media is ook LinkedIn: een inhoudelijk goede post verhoogt jouw autoriteit binnen de branche. Social Media is dus voor ieder bedrijf een must have. Maar hoe schrijf jij nu steeds maar weer die teksten die jouw doelgroep in beweging zet?

Voorbeeld: social media teksten schrijven voor European Solar

social-media-teksten-schrijven

4. BLOGARTIKELEN

Blogartikelen zijn zeer geschikt om frequent jouw website of webshop van nieuwe content te voorzien. Je doet hiermee niet alleen jouw bezoekers een plezier, maar zeker ook Google. Voorwaarde is wel dat jouw blogartikelen super relevant zijn en naadloos aansluiten bij de zoekintentie van jouw doelgroep. Qua volume moet je denken aan minimaal 1.000 woorden. Naast relevante inhoud, is het zaak om de lezer ook met frisse teksten te binden. Dit maakt het dat het schrijven van goede blogs ook onder copywriting valt. Vind je het lastig om deze woorden continu te vinden? Ik schrijf met plezier jouw blogs.

Wat gaat me dit kosten?

Natuurlijk wil je nu weten wat het schrijven van creatieve copy je gaat kosten. Dat begrijp ik heel goed, máár iedere schrijfopdracht is anders waardoor je investering afhangt van verschillende factoren zoals: de omvang van de schrijfopdracht, het type schrijfopdracht en de frequentie van een schrijfopdracht. Na ons kennismakingsgesprek stuur ik je een maatwerk offerte toe. Daarin leg ik kraakhelder uit wat ik voor je ga doen en wat het tarief is. Maar… we hebben het nu over kosten, het gaat je echt veel meer opleveren.

Met bewezen copywriting meer autoriteit en omzet!

Om jouw doelgroep te verrassen en te overtuigen zijn sprankelende teksten een must. Met gerichte copywriting werk je direct ook aan de autoriteit van je bedrijf. Een verrassende, maar betrouwbare, uitstraling bindt bezoekers en zorgt voor meer omzet. Volgens mij is dit exact wat jij als ondernemer wilt, toch? Ik ga je helpen. Met mijn bewezen copywriting skills worden bezoekers klanten. Neem nu contact met me op. Doen!