ONE STEP MORE - webteksten schrijven voor webshops

o

 

Webteksten schrijven voor uw webshop

Jaarlijks wordt er in Nederland meer en meer online gekocht via webshops. Unieke webteksten voor uw webshop zijn van groot belang: verse SEO webteksten zorgen voor betere rankings in Google. Een eenduidige eb pakkende tone of voice verhoogt de conversie van uw webshop. Lastig? Wij zijn specialisten in het schrijven van webshop teksten. Onze webteksten maken uw webshop vindbaar en zichtbaar in Google. Waar kiest u voor: geen of standaard (product)teksten waardoor uw webshop niet vindbaar is, of... unieke webteksten die zorgen voor een betere vindbaarheid, meer organic traffic en sales?

Case: SEO webteksten schrijven voor de nieuwe webshop van Lidl

Het online kanaal wordt ook voor Lidl steeds belangrijker. Om goede organische posities op te bouwen in Google hebben wij veel SEO webteksten geschreven voor de in 2016 gelanceerde nieuwe webshop van Lidl. We hebben o.a. de volgende teksten geschreven:

- alle webteksten voor de wijnsectie
- alle webteksten voor de productmerken
- alle webteksten voor de productcategoriŽn
- webteksten voor Lidl Reizen
- webteksten voor Sinterklaas

Op basis van een gericht keyword-onderzoek, de bestaande productportfolio en een brieifing hebben we de webshop webteksten geschreven. Uiteraard hebben we daarbij ook unieke metatags geschreven met daarin de juiste zoektermen. Lidl plaatste zelf de webteksten in het CMS van de webshop (voor veel klanten verzorgen wij het gehele content management, vraag gerust ons naar de mogelijkheden!). Al kort na de invoer van de nieuwe webteksten schoot de webshop omhoog in Google en nam de conversie vanuit organisch bezoek significant toe.
 

webteksten schrijven voor webshops en gevonden worden in Google

Voorbeeld: op de zoekterm 'klusaccessoires' is de Lidl-Shop organisch zichtbaar
op nummer 1 en 2 in Google. Boven Wehkamp en vele andere concurrenten.

......................................................................................................


 

Unieke webshop webteksten? Doen!

U weet het nu zeker: u wilt ook uw nieuwe en unieke webteksten voor uw webshop! Neem contact met ons en samen bespreken we uw wensen en strategie op het gebied van content. Vul nu het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!


Naam * :

Adres *

:

Postcode en woonplaats *

:

Telefoon *

:

Email *

:

Website *

:

* Verplichte velden

 

© One Step More 2000 - 2018 | neem contact op met One Step More voor goede webteksten 06 -128 687 26 | info@onestepmore.nl |