ONE STEP MORE persberichten schrijven


Persberichten schrijven

Hoe schrijft u als ondernemer een goed persbericht? U heeft relevant nieuws, maar vindt het best lastig om dit in een persbericht te verwoorden. Het schrijven van een goed persbericht vergt dan ook inlevingsvermogen: u moet als ondernemer in de huid kruipen van de lezer, webredactie én journalist. Relevantie, daar draait het om. Persberichten worden razendsnel gefilterd door redacties. De kunst is om op te vallen in de snelle mediawereld.

De landelijke media pakt onze persberichten op!

One Step More schrijft veel persberichten. Voor organisaties, bedrijven, websites en webshops. Onze opdrachgevers hebben met mooie publicaties o.a. gestaan in Het Financieele Dagblad
, Intermediair, AD, Metro, Marketing Tribune, Parool en Spits. Ook websites als Marketingfacts.nl, Nu.nl, Intermediair.nl, Sprout.nl en Nos.nl schreven over het nieuws van onze opdrachtgevers.

One Step More heeft persberichten geschreven voor o.a. VVVAmeland, PEAK-IT, TwinLife, Proserve, Spare Rib Express, Gouden Handdruk Specialist, WTC Amsterdam, De Breed & Partners, Dufaco Business Center, Verzekeringen-Online, Uitgeefplatform Pumbo en MediaCT.

Interesse?

Wilt u een persbericht verspreiden? One Step More denkt met u mee en schrijft voor u een nieuwswaardig persbericht dat voldoet aan alle regels. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

One Step More houdt een vurig pleidooi om enkel persberichten te versturen met nieuwswaarde. Twijfelt u of uw nieuws écht nieuwswaarde heeft? Neem dan vrijblijvend contact op met Hans van der Mey van One Step More (06-12868726).

Naam * :
Bedrijf/Organisatie * :
Postcode en woonplaats * :
Telefoon * :
Email * :
Website * :

* Verplichte velden

 

persbericht schrijven

© One Step More 2000 - 2018 | neem contact op met One Step More voor een goed persbericht 06 -128 687 26 | info@onestepmore.nl |