ONE STEP MORE - webteksten schrijven
 

Logo's maken

Als onderdeel van een startup, een nieuw product/project of huistijlredesign creŽren wij een passende logo's. Een nieuw logo maken is een belangrijk onderdeel in de positionering: het is vaak het eerste visuele contact met uw doelgroep. Een krachtig logo blijft 'hangen' en zorgt voor autoriteit. Een nieuw logo maken is vakwerk. 

Onze werkwijze is helder: na een intake gaan we standaard 3 voorstellen uitwerken. U kiest het meest geschikte logo. Dit logo gaan we vervolgens 100% gereed conform uw wensen. Uiteraard ontvangt u het logo rechtenvrij in alle gangbare extensies.
 

Enkele voorbeelden:

Voor het Smart Industry Seminar 2016 hebben we het bovenstaande logo ontworpen. Een dynamisch en kleurrijk logo dat zeer goed is opgepakt: het seminar was nagenoeg volgeboekt. One Step More heeft ook de eventpagina aangemaakt en de gehele communicatie verzorgd van het geslaagde seminar.


Een nieuw logo voor PlazaXL vloeide voort uit een herpositionering. PlazaXL wil met een nieuw logo nog beter laten zien waar het voor staat: tools bieden die online business genereren. One Step More heeft verder meegedacht over de het stramien en de uitstraling van de nieuwe website.

WeSeeDo is een startup die realtime videocommunicatie mogelijk maakt via de webbrowser. In het logo komen twee beeldschermen terug. One Step More heeft verder alle teksten geschreven, de website gemaakt en de PR & lancering verzorgd. Inmiddels werkt WeSeeDo bij bedrijven als GasTerra en Hallo Dokter.

Ook een nieuw logo?

U weet het nu zeker: u wilt ook zo'n fraai nieuw logo! Een uniek logo dat zorgt voor herkenning en autoriteit. Vul nu het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!
 

Naam * :

Bedrijf/Organisatie *

:

Postcode en woonplaats *

:

Telefoon *

:

Email *

:

Website *

:

* Verplichte velden

 

 

© One Step More 2000 - 2017 | webteksten schrijven wij graag voor u! 06 -128 687 26 | info@onestepmore.nl |