ONE STEP MORE - Online PR & Communicatie
 

Online PR

Niet zenden, maar juist luisteren, delen én ontvangen. Dat is in het kort Online PR. 90% van de marketing & communicatie professionals in Nederland hebben Online PR niet op hun agenda staan (onderzoek vakblad Communicatie). Wij wel! Journalisten willen in sommige meer dan een goed persbericht.

Creatieve uitingen zorgen voor bereik. Consumenten gaan schrijven over uw merk. 'Social sharing' gaat razendsnel. Bijvoorbeeld via sociale netwerken als Twitter
, Facebook en LinkedIn. Nog een voordeel? Online PR geeft uw ranking in Google een krachtige impuls.

Een combinatie van middelen - geschikt voor de diverse (online) media - Nieuws online verspreiden via social networks is dan
een geslaagde oplossing. Waar u aan kunt denken?

  • een videopersbericht
  • of een 'posting' op een invloedrijke weblog
     binnen uw branche
  • een grappig of juist schokkend 'viral' filmpje
  • een infographic

Communicatie Advies

Communicatie is de belangrijkste stap tussen bedrijf en doelgroep. Een step die soms te snel wordt genomen. Het is essentieel om de juiste communicatiestrategie te bepalen. Zowel online als offline. Denkt u direct aan dikke rapporten? Bondig advies en korte communicatielijnen. Dat is waar wij voor staan. Dagelijks adviseren wij start-ups, webshops, websites, bedrijven en (overheid)organisaties.

Doen!

Heeft u een nieuw product? Een nieuwe website of webshop? Social Media strategisch inzetten? Of wilt u uw project extern promoten? Wij helpen u graag. Met gerichte adviezen, een uitgekiende communicatiestrategie en een creatief toetsenbord. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Zo krijgt uw product, website/webshop, event of project de uitstraling die u wenst. Doen dus!


Naam * :

Bedrijf/Organisatie *

:

Postcode en woonplaats *

:

Telefoon *

:

Email *

:

Website *

:

* Verplichte velden

© One Step More 2000 - 2018 | 06 -128 687 26 | info@onestepmore.nl |